A causa de la situació excepcional causada pel CoViD-19, s’han succeït moltes irregularitats o acomiadaments injustificats. Siguin un impagament, sanció, denúncies davant la Inspecció de Treball, o acomiadaments en general, el nostre servei d’assessorament jurídic podrà ajudar-lo en el tema.

Segons un sondeig realitzat pel elEconomista.es, un 2% dels ciutadans espanyols té plantejat recórrer als tribunals per alguna causa que ha estat derivada de l’CoViD-19.

Aquest 2% són al voltant d’uns 700.000 ciutadans espanyols que molt possiblement formen part de les 948.000 persones que es van demanar la baixa de la Seguretat Social, tot i que s’ha recuperat el 30% d’ocupació destruït per la pandèmia entre els inicis de maig fins al 15 de juny. Aquest 30% suposa al voltant d’uns 286.000 afiliats.

Pels voltants de l’18 de juny, José Luis Escrivá va explicar que encara quedaven uns 2.2 milions de treballadors acollits a un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO), que els permet als afectats rebre unes compensacions o prestacions d’atur per part de la seguretat Social perquè no perdin l’atur i puguin seguir cobrant per pagar el menjar.

En el 25 de juny es va pactar prorrogar els ERTEs fins al 30 de setembre, ja que moltes empreses encara no han pogut reprendre les seves activitats al 100% a causa de la situació de la província o comunitat autònoma en que es situen o per la baixa demanda dels seus serveis o productes actualment . Aquesta extensió també prohibeix la realització d’hores extraordinàries per fomentar la reincorporació de l’equip contractat perquè realitzin totes les seves activitats i per tenir cura de la salut de tots els empleats.

El nostre servei d’assessorament jurídic és per a empreses i particulars, amb la 1ª consulta concertada gratuïta. L’assessorament es por realitzar mitjançant correu electrònic, consulta telefònica, o el nostre despatx.

Demani un pressupost per al nostre servei d’assessorament jurídic i comenci a reclamar la seva seguretat i/o salari.