A l’hora de llogar una propietat, cal tenir en compte que contractar un servei de gestoria jurídica pot venir molt bé per evitar possibles problemes.

Principalment pel que es contracta un gestor / assessor en aquests casos, és per redactar el contracte de lloguer, ja que si ho fa un mateix sense tenir molt coneixement del sector, pot ser que es deixi algun punt important per manifestar.

D’altra banda, al llarg d’un contracte de lloguer, es poden donar una sèrie d’etapes en les quals el propietari i el que paga no es posin d’acord, a causa del desconeixement de les normes legals, desconeixement de les lleis, o que simplement no estiguin d’acord l’un amb l’altre.

En aquesta ocasió, l’assessoria o gestoria jurídica pot ajudar en una gran quantitat de situacions, i si el cas és d’extrema importància, també podria ajudar amb la recomanació d’algun advocat expert en la matèria. Les més comunes són:

  • Morositat: l’inquilí deixa de pagar el lloguer.
  • Com gestionar el lloguer si el propietari ha mort?
  • Què s’ha de fer per realitzar un contracte de lloguer segur?
  • Qui s’ha de fer càrrec de les reparacions i avaries en un pis llogat?
  • ¿Es pot finalitzar el contracte de lloguer abans que finalitzi?
  • Problemes relacionats amb lloguer de vacances o lloguer turístic.

A més, cal destacar que en la situació actual han sorgit més problemes amb els lloguers, derivats de la crisi causada pel coronavirus. Per això, és altament recomanable contractar serveis d’assessoria i gestoria jurídica, per gestionar els lloguers i evitar-nos maldecaps amb els inquilins o propietaris o amb la llei mateixa.

En Narsa oferim serveis d’assessoria i gestoria jurídica de primera qualitat i amb el 100% de confiança per als nostres clients. Si té dubtes al respecte pot visitar la nostra pàgina web o concertar cita amb nosaltres i resoldre-les.