Les gestories judicials són clau dins d’una empresa.

A causa dels canvis periòdics de les legislacions i accions o fets que van succeint al dia a dia laboral, s’han convertit en una figura rellevant que donen suport a l’organització i al bon funcionament d’un negoci.

A més de facilitar diferents tasques habituals, donen una orientació i un assessorament constant, fent que es puguin evitar futurs problemes innecessaris.

Un dels objectius principals de les gestories judicials és garantir complir la normativa vigent i fer que una empresa segueixi la legalitat.

Principals funcions de les gestories i assessories jurídiques.


Tenen moltes funcions que fan que una empresa actuï correctament i pugui desenvolupar la seva feina sense entrebancs ni sorpreses d’última hora.

Entre altres, donen un assessorament total sobre com constituir, portar a cap, gestionar i dissoldre una societat.

També, tenen la capacitat de defendre els interessos de la corporació realitzant els tràmits corresponents en els temps estipulats. Igualment, resolen i proposen solucions a problemes legals, com contractes o convenis.

Ofereixen una orientació fiscal i administrativa i intervenen en negociacions laborals.

Tanmateix, estan al servei de l’empresa per a qualsevol tramitació i requeriment de caràcter legal i jurídic.

Com veu, tenir una gestoria i assessoria judicial al seu costat li pot aportar grans beneficis, donar-li un suport molt potent i pot ser enriquidor per al seu negoci.

Professionals del sector jurídic


A Narsa li oferim un assessorament complet en aquest àmbit i, per això, posem al seu abast als nostres gestors judicials.

Obtindrà una atenció professional i qualificada, on atendrem tots els seus dubtes i qüestions, aportant les millors solucions segons les seves necessitats.

Posi’s en contacte amb nosaltres i estudiarem el seu cas ràpid i eficaçment.

A més de l’àrea judicial, estem a la seva disposició per ajudar-lo en qualsevol requeriment del sector laboral, comptable i fiscal.