Malauradament, avui en dia ens trobem en una situació difícil i complicada d’afrontar, especialment en l’àmbit de treball. Per aquest motiu, és necessari comptar amb un gestor laboral per a ERTO.

Gràcies a aquest, obtindrà la tranquil.litat segons es realitzen les tramitacions correctament, ja que portarà a terme tot el que sigui necessari, tant si és empresari i ho requereix pels seus empleats com si li han aplicat aquesta mesura com a treballador.

Un ERTO permet que l’empresa afectada pugui suspendre els contractes del seu equip de treball durant un temps limitat. Sempre, no obstant, ha de ser per raons o causes econòmiques derivades de força major. En aquest cas, trobem la Covid-19.

Així, els negocis que realment ho necessiten, s’hi poden acollir  per causes econòmiques, tècniques o productives, sempre que sigui justificat. I, un cop finalitzada aquesta mesura, els treballadors poden tornar al seu lloc laboral.

 

Per tant, en ser una època tan incerta i on hi ha tanta informació diàriament, és important tenir al costat a una gestoria del sector laboral especialistes en ERTO.

 

Estant ben assessorat i tenint el seu suport, obtindrà la confiança que s’està tramitant tot segons els terminis i de manera efectiva.Tant empresaris, autònoms com treballadors, és possible que tinguin molts dubtes i molta informació de diverses fonts.

La COVID-19 està tenint conseqüències molt greus i cal que la seva situació econòmica sigui clara.

Per aquest  motiu, ha de comptar amb experts del sector que li aportin seguretat, és a dir, amb una assessoria laboral per a ERTO.

A Narsa Grup Assessor, S.L som professionals de l’economia i del dret, i treballem cada dia perquè els nostres clients obtinguin la millor atenció i assessorament.

 

Tenim més de 20 anys d’experiència, el que ens aporta grans coneixements. Els nostres advocats, gestors i economistes vetllen per oferir un suport professional i transparent, amb un tracte totalment personalitzat, ràpid i eficient. A més, oferim confidencialitat absoluta.

Contacti amb nosaltres si necessita un gestor laboral per ERTO i podrà comprovar-ho. Estem al seu servei.