Per als petits empresaris dur a terme tasques de comptabilitat i estar al tant que tota la paperassa estigui en regla pot ser un mal de cap, per això, molts es plantegen contractar els serveis d’un gestor per a autònoms.

Una de les principals incerteses que li sorgeixen a l’autònom quan comença a dirigir el seu negoci, és si li surt a compte pagar a una persona perquè li porti els comptes. Normalment al principi, els empresaris que poden, opten per portar ells mateixos les regnes o assignar aquesta tasca a algun treballador, però si l’empresa creix i la facturació i la quantitat de gestions que cal fer augmenten, llavors és quan sorgeixen els dubtes.

Doncs bé, el principal avantatge de contractar un gestor per a autònoms, és que el contractant tindrà menys feina i podrà dedicar més temps a altres tasques, ja que el gestor s’encarrega de portar tots els comptes de l’empresa, assegurar-se que tot estigui en regla, exercir d’assessor financer entre moltes altres coses.

Tenir a un gestor també pot prevenir de cometre errors i irregularitats, que en algun cas poden provocar la pèrdua de diners.

Un altre avantatge és que un bon gestor sap com aportar més beneficis a l’empresa, a través d’ajudes, subvencions o altres maneres totalment legals. En realitat, contractar a un, pot passar de ser una despesa mensual a una inversió que faci recuperar diners a l’empresa.

A més, es recomana que el gestor contractat tingui experiència i coneixements sobre el sector a què es dedica l’empresa, ja que això dóna un plus de comoditat i garanties de que les tasques es desenvoluparan correctament.

En Narsa comptem amb un equip professional d’assessors i gestors per donar servei a empreses i autònoms. Si vol saber més sobre els nostres serveis o contractar un gestor per a autònoms visiti la nostra pàgina web o poseu-vos en contacte amb nosaltres.