A la nostra gestoria de Vilanova i la Geltrú, hem vist un creixement de sol·licituds per a obtenir la Renda Mínima Vital oferta pel govern.

Aquesta alta demanda és pel fet que, analitzant el procés per a realitzar aquesta sol·licitud, és pràcticament impossible de realitzar per a una persona que no té coneixements de gestoria o tramitis estatals.

És una mica contradictori que, una ajuda que va dirigida completament a les persones del carrer, amb pocs recursos econòmics, la seva sol·licitud sigui tan complexa i descoordinada, fins al punt que sigui necessari contractar l’ajuda d’un professional, com pot ser una gestoria de Vilanova i la Geltrú com Narsa.

Per això, a Narsa, oferim a totes les persones que necessitin ajuda per a la seva tramitació, uns preus dels nostres serveis molt competitius, adaptats a les possibilitats de persones amb dificultats econòmiques que puguin necessitar la Renda Mínima Vital.

Per què és gairebé impossible realitzar la sol·licitud de la Renda Mínima Vital?

La mateixa administració arriba a sol·licitar fins a 26 documents oficials per a fer la sol·licitud, però no sols està la dificultat en la quantitat, sinó que, molts d’ells, no els tenen els ciutadans, sinó que estan en mans de la mateixa administració. Aquesta incongruència dificulta molt poder arribar a finalitzar la sol·licitud, si, a més, afegim la dificultat per a sol·licitar aquests documents en un període, on, a causa del Covid-19 moltes oficines estan tancades.

Un altre punt que destaquen molts dels nostres clients, és que és necessari tenir el certificat digital, a més d’ordinador, impressora i escàner. És veritat que aquests tres últims poden semblar més accessible, però si ens posem en la pell de persones que realment li manquen recursos econòmics de manera extrema, és més que evident que no tingui d’entre les seves pertinences tres d’aquests elements que el seu cost és més elevat. Però en el cas del certificat digital, és molt més complex tenir-lo, i un dels més utilitzats que és el sistema Cl@ve, aquest està deshabilitat de moment. Pel que sembla gairebé impossible poder accedir a la sol·licitud.

Finalment, i on des de de la nostra gestoria de Vilanova també podem ajudar, gràcies al nostre departament financer, és la complexitat que suposa el poder calcular de manera correcta els ingressos de la persona demandant.

Com poden veure, no resulta gens fàcil sol·licitar la Renda Mínima Vital, contacti amb nosaltres i l’ajudarem.