Els autònoms necessiten tenir una empresa al seu costat que els ajudi a realitzar qualsevol tràmit. Per això, si requereix una gestoria per a autònoms al Garraf, compti amb Narsa.

Li donarem el millor suport administratiu, tant en l’àmbit comptable, fiscal, legal i laboral.

Ha de tenir en compte que, com a autònom, ha de complir amb totes les obligacions que exigeix la llei i, moltes vegades, per desconeixença o falta de temps, és millor que una empresa externa se n’ocupi d’aquestes tasques.

De la mateixa manera, els nostres assessors per autònoms al Garraf li ofereixen la millor orientació i recomanacions per a poder realitzar tots els seus procediments correctament i resoldre els seus dubtes.


Quins serveis pot gaudir gràcies a una òptima gestoria?

 

La nostra gestoria per autònoms al Garraf li pot donar el millor suport, ja que li oferim diversos serveis.

 

En destaquen la realització d’alta al règim d’autònom i la tramitació de llicències d’obertura, l’obtenció del compte de cotització, la presentació d’impostos mensuals, trimestrals i anuals i les altes, baixes i gestió de contractes dels treballadors, entre molts altres.

Totes aquestes fan que pugui tenir sempre la seva documentació al dia i organitzada. I, en cas de tenir qualsevol problema, l’ajudem a resoldre-ho de la millor manera, sempre pensant en vostè i en la seva economia.

 

Compti amb Narsa, gestoria i assessoria per a autònoms al Garraf i estalviarà temps i diners, evitarà sancions per incompliment de normatives, agilitzarà tràmits i tindrà un assessorament i tracte personalitzat.

 

Sens dubte, grans beneficis que podrà corroborar-los ràpidament i que facilitaran el seu dia a dia laboral.

Som empresa referent en el sector i posem al seu abast a un equip especialitzat en constant formació. El nostre servei és eficient, confidencial i proper.

Si és autònom i està cercant el millor suport, contacti amb Narsa.