Tenir al seu costat a una gestoria especialitzada en ERTO és essencial per a poder comptar amb el millor suport en una època tan incerta.

Aquest servei li pot proporcionar l’assessorament adequat en aquest àmbit i li ofereix la seguretat que tots els seus tràmits s’estan desenvolupant correctament.

 

Les assessories especialitzades en tramitació d’ERTO són una figura clau que, tant si és empresari i necessita aplicar aquesta mesura als seus treballadors com si li han imposat a vostè com a persona física, és essencial tenir aquesta ajuda professional.

 

Els gestors administratius són imprescindibles durant l’actual epidèmia de la Covid-19 i executen una activitat important. De fet, durant el Coronavirus, s’estan veient totalment desbordats per a poder resoldre tots els tràmits i, així i tot, ofereixen una resposta eficaç als seus usuaris.

Els ERTO, o Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació, permeten que una empresa pugui suspendre durant un temps limitat els contractes dels seus treballadors, de la seva totalitat o només una part. Les causes han de ser econòmiques, de l’àmbit organitzatiu, tècnic o de producció. Tanmateix, per força major.


En definitiva, durant el temps estipulat, aquests deixen de portar a cap la seva feina o treballen menys hores.

Per tant, una gestoria especialitzada en ERTO se n’encarrega de tramitar tots els expedients i realitzar un seguiment continuat.

La millor gestoria especialitzada en Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació


A Narsa comptem amb els millors gestors per a la tramitació d’ERTO i estem a la seva disposició per assessorar-lo adequadament i estar al seu costat quan ho necessiti.

De la mateixa manera, disposem d’advocats, graduats socials i economistes, per tal de poder resoldre qualsevol qüestió laboral, legal, econòmica i administrativa.

Contacti amb nosaltres i li donarem un servei complet.

Donem un suport tant per a petites i mitjanes empreses, professionals i particulars.