Les gestories jurídiques són clau per a tenir un assessorament adequat sobre aquest àmbit. De fet, la persona que ho realitza resulta fonamental en aspectes financers, comptables i fiscals d’una empresa.

I únicament no resol dubtes o soluciona diferents problemes, sinó que s’anticipa a aquests per a evitar contratemps majors.

Així, una assessoria jurídica té l’objectiu de proporcionar informació i resoldre assumptes sobre les lleis, reglaments i normatives vigents.

La figura de l’assessor és un professional que compta amb la capacitat de la Llei per a portar a bon terme les seves funcions.

Les més rellevants són:

-Garantir una correcta creació i constitució d’una empresa, així com la redacció dels documents oportuns.

-Realitzar diferents tipus de contractes mercantils, civils i laborals.

-Dur a terme defenses legals enfront de qualsevol infracció.

-Tramitar i gestionar els tràmits a registres, notaries, etc.

-Assessorar completament l’empresa sol·licitant.

Per això, els gestors jurídics són tan importants i, a més de requerir una formació especialitzada, han de comptar amb alta experiència en el sector per a poder afrontar qualsevol problema d’índole legal.

En aquest sentit, és primordial que la gestoria jurídica que triï en cas de necessitar-ho, tingui en el seu haver sobrada capacitació i formació.

Igualment, el seu gestor ha de ser una persona totalment qualificada i atenta a canvis que poguessin existir en normatives o lleis, per a adaptar-les a les seves situacions.

Assessorament jurídic professional


A Narsa oferim serveis d’assessorament jurídic en totes les àrees, donant solució a les empreses. Estem a la seva disposició per a les seves peticions, solucionant els seus dubtes i afrontant-les junts.

Ens encarreguem de qualsevol classe d’acomiadaments, reclamem sancions i impagaments, realitzem denúncies i estudiem la seva futura pensió. Així mateix, tramitem pensions d’incapacitat, viduïtat, etc.

Aquestes són algunes de les nostres accions dins del marc jurídic, sempre cercant la seva màxima satisfacció i benefici.

Contacti amb nosaltres i obtindrà el millor assessorament.